ik durf weer (stilletjes aan) tekenen

Ik maak., Ik voel.

Het was stil in mijn persoonlijk tekenland. Nochtans was ik er een hele tijd mee weg, niet te stoppen zelfs zou ik durven zeggen. Maar na een tijdje gebeurde opnieuw wat zo vaak gebeurt met al mijn creatieve uitspattingen: het gaat niet meer om het creëren van iets, om een vorm van zelfzorg en ontspanning, … Maar om het resultaat, om het delen, om het willen krijgen van bevestiging. Niet zo bewust natuurlijk, want aanvankelijk deel ik uit een gevoel van trots. Maar als reacties uitblijven, word ik onzeker. Zo onzeker dat ik stop met tekenen. Zelfs voor mezelf. Ik ben terug herbegonnen. En misschien zal ik het met enige regelmaat delen, maar misschien ook niet. Vasthouden wil ik wel wat ik nu opnieuw ervaar: het plezier van.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.