Op een dag..

Ik voel., Op een dag..

..voelde ik mij niet zo geweldig en voelde ik hierdoor mooi aan waar ik nood aan had. Mijn noden worden dan zeer basaal, focussen zich op comfort. Buiten was het 37 graden en hoewel ik normaal geen grote fan ben van dergelijke hitte, voelde het nu aan als een welgekomen warm dekentje. Ik ging buiten zitten met een tas citroenthee en genoot van het geluid en het gevoel van de warme wind en het spel van de schaduwen van de bomen. Intussen luisterde ik naar Hollow Coves, Coastline:

And there’s a place that I’ve dreamed of.
Where I can free my mind.
I hear the sounds of the season
And lose all, sense of time.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.