Op een dag..

Ik voel., Op een dag..

..ging ik zwemmen nadat ik ’s morgens speelde met Marcel. Ik liet hem enigszins overstuur (want moe en hongerig tegelijk) achter bij zijn superpapa. Dat deed een beetje pijn, maar goed, het zwemmen was gereserveerd. Ik besloot gisterenavond pas om vandaag te gaan zwemmen. Omdat ik voelde dat ik eventjes nog iets anders wilde zijn dan mama of vrouw van.. Zwemmen is van mij. Brengt mij terug in mijn lijf en voelt als één diepe ademhaling. Eventjes gewoon hier, alleen, niets anders dan voortbewegen in het water. Daarna genoot ik van een koffie in de tuin. Marcel slaapt, nog even tijd om gewoon wat te zitten. Koffie, onze grote hond Pepper en in de achtergrond fluitende vogeltjes. Straks weer samen spelen. Maar eerst eventjes dit..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.