Blogperikelen.

Ik voel.

De laatste tijd is het een beetje chaos in mijn hoofd, mijn lijf, mijn leven en dus ook in mijn blog. Het gevoel van ‘ik-weet-het-niet’ doolt met mij mee en uit zich in:

  • mijn lijf (ik ben angstiger geworden, onrustiger),
  • mijn aandacht voor zelfzorg (want dat begint met weten wat je nodig hebt..?),
  • mijn gedachten (draaien overuren),
  • mijn blog.

Wat dit laatste betreft is het jullie misschien al opgevallen. De blog veranderde enkele keren van look, sommige berichten verdwenen, anderen kwamen uiteindelijk weer terug, … Ook hier heb ik het gevoel het even niet meer te weten. Ik heb het gevoel te moeten opruimen. Ik wil orde scheppen. Ik ben niet tevreden over bepaalde berichten (hoewel ik dat aanvankelijk wel was), ik wil een bepaald ‘type’ blog, maar weet eigenlijk niet goed welk? Ik weet niet meer zozeer voor wie ik nog blog? Dit was voor mezelf bedoeld, bij wijze van zelfzorg en amusement, maar zo voelt het niet meer.

Dus ik wou dit eventjes delen. Ik zal blijven bloggen, want het brengt mij ongetwijfeld iets goed. Maar het zal hier misschien af en toe eens veranderen van uitzicht. Of van inhoud. En misschien is dat niet erg. Misschien is het gewoon oké om het even niet te weten.

🙂

4 gedachtes over “Blogperikelen.

  1. Het is zeker oké om het efkes niet te weten. Niets mis met wat verandering op zijn tijd ook. Ik kan al niet meer op 4 handen tellen hoe vaak het uiterlijk van mijn blog is veranderd. Ik vind ook gewoon veel dingen mooi en verandering geeft mij altijd een nieuw shot energie. Ik snap die nood aan ‘opruimen’ ook wel. Ik wil ook eens grote kuis houden en soms zou ik gewoon een totaal nieuwe blog willen, ook al ben ik wel tevreden met deze.

  2. Ik verander ook echt heel erg vaak de look van mijn blog! Het is gewoon ook een soort manier om je creatieve zelf een extra boost te geven, vind ik. Maar voor jezelf zorgen en luisteren naar wat je lichaam/je geest nodig heeft, is belangrijk! Goed dat je daarbij stilstaat, het is niet altijd gemakkelijk..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.