Fotozondag |week 20

Zondag was mijn eerste moederdag. En ik werd zo in de bloemetjes gezet! Ik kreeg een uitgebreid ontbijt en een ‘zelfgemaakt’ werkje van Marcel van bij de onthaalmoeder. Het was ook de eerste dag dat we konden op bezoek gaan bij mijn ouders, dat was ook fantastisch. We lachten veel af samen! Nadat we terug thuis waren, ging het wel wat minder met mij. Ik had hoofdpijn, was misselijk, doodmoe.. Marcel was ook wat humeurig dus dat was even lastig.. Ik droeg wel mooi zorg voor mezelf. Ik besloot om het simpel te houden: een theetje, muziekje (Stef Bos to the rescue) en wat tekenen. Ik recupereerde wonderbaarlijk snel hierdoor. Ik ben dankbaar dat ik deze blog heb. Door het gegeven dat ik zo’n dagboek bij houd, besef ik des te meer waar ik deugd van heb! Ps.: Op de foto rechts een preview van mijn ring-voor-de-rest-van-mijn-leven. Jazeker. ☺️❤️

Maandag had ik dus nog vrij omwille van ons huwelijk. Toch was het geen blije dag. Niet dat ik verdrietig was. Maar het weer was bleh en ik zat met mijn hoofd al bij morgen. En hoewel ik besefte hoe zinloos en jammer dat is, toch raakte ik er moeilijk uit. De rest van de week, tot zaterdag althans, was moeilijker. Ik kan er moeilijk de vinger opleggen. Want werk ging bijvoorbeeld zeer goed! Het was opnieuw druk (dat heb ik graag) en ik had het gevoel dat ik zinvol werk leverde. Het was eerder fysiek lastiger. Ik voelde mij moe, rusteloos, niet gefocust,.. Ah. Soms is het eens zo zeker? Op het werk vroegen ze of ik nog tot eind juni kon blijven, met minder uren wel. Ik zei toe want hoewel ik mij soms zo opjaag op het werk, zijn er de laatste tijd ook meer positieve ervaringen aanwezig.

Zaterdag voelde ik mij beter. Ik merkte het meteen al bij het opstaan. Ik had meer energie en maakte meer grapjes. Ik kon een goeie vriendin helpen die wat in de knoop zat. Verder zagen we mijn ouders terug wat ook fijn was. Minpuntje. Een beetje teveel alcohol gedronken zaterdagavond haha. Okay, vind ik een beetje genant zelfs om toe te geven. Maar ik ging eerlijk en open zijn in mijn blog dus ik toon ook de niet-om-trots-op-te-zijn kantjes. 😉 Ik ging 1 glaasje drinken, maar op de één of andere manier mislukt dat altijd. Helaas ben ik zo iemand die dan ook niet kan stoppen. Stom. Niet dat ik daardoor domme dingen deed hoor. En de kater viel ook best mee dus er is geen ramp gebeurd. Ik vind het alleen frustrerend dat ik blijkbaar niet gewoon 1 glas kan drinken. Na zo’n momenten ben ik er altijd van overtuigd dat ik nooit meer zal drinken. Misschien iets voor een volgende 21-dagen uitdaging? 😊

Voilà. Een overzichtje van mijn week. Ik moet zeggen dat ik twijfel of ik zo’n ‘fotozondag’ nog zal doen. Het voelde deze week wat als een verplicht nummertje en dat is niet de bedoeling van mijn blog. Ik ben er nog volop mee aan het experimenteren uiteraard. Maar mijn blog moet voor mij vooral leuk blijven. Dus. Misschien tot volgende week, misschien niet. En misschien komt er wel weer iets anders. 😊✌️

2 gedachten over “Fotozondag |week 20

  1. Ik vind het een heel mooie, eerlijke post. Wat fijn dat je zo eerlijk bent, dat maakt je blog echt heel mooi! We hebben allemaal wel mindere dagen of zo van die voornemens die dan mislukken en die we dan gênant vinden. En ik snap je rond dat verplicht nummertje, nu komt normaal ook een weekoverzicht van mij online maar de goesting ontbreekt me ook

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.