Ik heb een playlist die ‘verwondering’ heet.

Ik voel.

Wij hebben een Spotify abonnement en hoewel ik het aanvankelijk duur vond, keer ik nu wel terug op dit idee. Muziek is voor mij, blijkbaar, één van mijn grootste ‘opladers’. Ik maakte recent de playlist ‘verwondering’ aan. Hierin zitten Nederlandstalige liedjes die mij op de één of andere manier vrolijk, dankbaar en rustig maken. Ze raken mij, één voor één. Vooral op momenten van spanning, stress, vermoeidheid, piekeren,.. is deze playlist zeer welgekomen. De playlist is nog in opbouw en bevat voorlopig nummers van Stef Bos, Janne Schra en Kommil Foo. Hieronder een overzichtje:

 • Stef Bos – Mooier met de tijd
 • Stef Bos – Ruimte
 • Stef Bos – Rue de mouftard
 • Stef Bos – Tijd om te gaan leven
 • Kommil Foo – Kom hier dat ik u draag
 • Kommil Foo – Angst is maar voor even
 • Janne Schra – Als daar muziek voor is
 • Stef Bos – Rivier van tijd
 • Stef Bos – De taal van mijn hart
 • Stef Bos – Alles wat onhaalbaar lijkt
 • Stef Bos – Haal mij uit mijn hoofd
 • Stef Bos – Ons hoofd is een huis

3 gedachtes over “Ik heb een playlist die ‘verwondering’ heet.

 1. Spotify ❤ ik kan ook niet meer zonder, ik betaal er ook voor. Maar Nederlandse muziek is niet zo mijn stijl, dus daar kan ik niet echt bij helpen 🙂 Leuk idee wel!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.