Fotozondag |week 19

Zondag begon ik de ochtend met lopen. Bewust zonder sporthorloge ging ik de deur uit. Vroeger (voor de bevalling) liep ik om een bepaalde tijd of afstand te behalen, nu loop ik om spanning uit mijn lijf te krijgen en mijn lichaam goed te verzorgen. Dat betekent dus dat ik 2km gelopen heb. Want daarmee was mijn doel bereikt en mijn mamalijf al moe. 😉 De rest van de dag was een beetje stom want lief en ik hadden een banale discussie over dingen die ik wilde opruimen. Banaal dus, maar als je beiden koppig bent… 😉

Maandag was nogal een dag. Onderstaande onflatterende foto vat het zowat samen: chaos, pff, woops en ik-weet-het-niet-wi. Was het een slechte dag? Zeker niet. Het was vooral nogal springen en toveren op het werk omwille van enkele delicate situaties. Maar eerlijk: zo’n werkdagen verkies ik want op zo’n dagen kan je echt verschil maken (hoop ik). Een negatief gevolg was wel dat ik de hele dag fysiek gespannen rond liep waardoor ik pijn had aan mijn schouders en borstkas. ’s Avonds dus ruimte gemaakt voor ontspanning: een dekentje, citroenthee en muziek.

Dinsdag was een pittige dag op het werk. Ik had het gevoel erg te moeten opkomen voor iemand en kon het ook niet laten.. Dit had een beetje vuurwerk tot gevolg. Ik werd gelukkig wel gesteund door mijn leidinggevende. Het gaf me eigenlijk wel een serieus vleugje motivatie, voldoening en trots. Woensdag had ik daarom ook een goeie drive op het werk. Intensieve werkweek, maar net daarom voor mij wel fijn. Ik heb wat ‘drive’ of vuurwerk nodig. 😉 Woensdagnamiddag begon het weekend al want… Zoals jullie konden lezen trouwden lief en ik (vanaf nu mijn ‘man’ hihi) voor de wet. Het feest volgt later. Ik nam dus twee daagjes op waardoor ik een uitgebreid weekend had! En met zo’n weer is dat echt zalig!

We aten woensdag zelfgemaakte burgers. Owke was geïnteresseerd, ik denk niet dat ze doorhad dat het vegan was. 🤔😊

Donderdag was een heerlijke dag. ’s Morgens spelen met Marcel. In de namiddag ging hij naar de onthaalmoeder en dat was luxe eigenlijk: een hele namiddag, met zo’n prachtig weer, kunnen doen wat je wil. 😊 Ik las in de Flow, bekeek wat vlogs op YouTube, fotografeerde een beetje.. Zalig ! De zenuwen voor het huwelijk sloegen geleidelijk aan in. 😊 Ik nam de tijd om een gezichtsmasker aan te doen en een citroentheetje te drinken. 👍

Vrijdag was het dan zover.. Onze wettelijke trouw. Ondanks corona, was onze familie wel aanwezig, weliswaar op veilige afstand. Het was fijn om iedereen van ver nog eens te zien. De trouw zelf was kort en formeel, maar dat wisten we uiteraard. Het grote feest en de ceremonie volgt nog. Het werd uiteindelijke een hele toffe liefdevolle dag. Het voelde niet als een ‘ondanks-corona-trouw’, maar wel als een heel fijn betekenisvol gebeuren. IK BEN GETROUWD! Zot hé.

Zaterdag was het prachtig weer en zaten we de hele dag buiten. Het was ZALIG! Ik hield mij wat bezig met de kippetjes (die ik nu eindelijk ook een échte naam gaf: Anita, Robert en Carlos) en werkte aan een ‘intensieve zorgen’ voor onze plantjes. AKA, laat ze aub niet doodgaan. 🙂

Wat een gekke, bijzondere week..

2 gedachten over “Fotozondag |week 19

 1. Klinkt als een heel leuke week! Wat fijn dat je durft op te komen op je werk, ook al is dat gepaard met de nodige vuurwerk, zo geef je je werk ook veel betekenis en dat is belangrijk. Goed dat je ook gaat lopen, ik loop ook maar vooral om eens effe eruit te zijn :’), whatever keeps us moving, right? 😀
  En oh, ik durf Remus niet naar de opvang doen, hoewel ik er ook echt wel wat nood aan begin te krijgen..

  1. Van ons mag hij gaan binnen één en dezelfde bubbel en ze controleren wel op koorts enzo dus ik ben wel op mijn gemak 😊 kan geloven dat je het soms zou willen… Veel kan je niet doen he met zo’n kleintje. Vraagt alle aandacht.

   Thanks voor wat je zegt over de werksituatie. Ik was zelf best wel trots. 😊

   En lopen.. Zalig he.. Zelfs als het niet zalig is 😉

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.